Despre Noi

Cine suntem?

În 1992, compania COMTEC NET a luat fiinţă, având obiectivul de a introduce pe piaţa românească sisteme moderne de gestiune a lanţurilor de distribuţie.

COMTEC NET are ca scop și misiune îmbunătăţirea modului în care partenerii de afaceri comunică în cadrul tranzacţiilor comerciale, prin adaptarea tehnologiilor existente la cerinţele pieţei autohtone.

În viziunea noastră, astăzi, în era digitală în care trăim, este important ca orice afacere, indiferent de dimensiunea sa, să poată beneficia de tehnologiile de ultimă oră disponibile pentru comunicațiile B2B, cu scopul de și reduce costurile și de a îmbunătăți vânzările. Într-un mediu de afaceri din ce în ce mai dinamic și mai digitalizat, este vital ca fiecare afacere să lucreze cu soluții de ultimă oră, verificate și sigure.

COMTEC NET este compania care, grație experienței de aproape 3 decenii, a devenit un jucător important pe piața românească, dovedindu-și capabilitățile. Utilizând propriile soluții, împreună cu noile tehnologii, COMTEC NET a demonstrat că este un partener de încredere pentru clienți de toate dimensiunile.

Noi, COMTEC, punem în serviciul dumneavoastră toată experiența și expertiza pe care am acumulat-o în lucrul cu clienții și cu partenerii din sectoare de industrii cât mai diverse, garantând faptul că soluțiile noastre sunt foarte realiste, din punct de vedere tehnic, cât și economic.

De ce COMTEC?

Oferim asistenţă completă „end-to-end” în toate aspectele comunicaţiei electronice cu partenerul de afaceri, furnizând soluţii care se potrivesc cerinţelor şi bugetului dumneavoastră, atât pentru business-urile mici, cât și pentru cele mijlocii. Să presupunem că unul dintre marii distribuitori vă poate cere să acceptaţi comenzi sau să furnizaţi facturi pe cale electronică. În mod tradițional, această activitate ar presupune instalarea şi utilizarea la propriul sediu a unui sistem hardware şi software complex, ceea ce ar implica pentru dumneavoastră costuri mari.
COMTEC NET transformă acest proces în unul mai accesibil pentru dumneavoastră, prin soluţia de mesagerie electronică comercială TECNET.
Noi ne ocupăm de EDI pentru ca dumneavoastră să vă puteţi ocupa de afaceri!